Main menu:

Brasileirão 37 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > November

Kampen:
Vitória lagde hårdt ud, og var efter 2 minutters spil tæt på at bringe sig i front. Et frispark blev sendt ind i feltet, og bolden endte pludselig hos Dinei, der var tæt på at overrumple Paulo Victor og 100 kamps jubilaren Wallace. Returbolden endte hos Neto Coruja, som sendte bolden i nettet. Målet blev dog annulleret da Neto havde haft hånd på bolden.
Flamengo fik hurtigt rystet forskrækkelsen af sig, og fik hurtigt kampen under kontrol. Presset på Vitória blev større, og efter 22 minutters spil var de tæt på at få huld på bylden. Everton kom til baglinjen, og sendte en bold ind til Elton, som var tæt på at bringe Flamengo på 1-0. To minutter senere var der igen fare på færde, men Vitória formåede at holde de rød-sorte fra fadet.  Selvom Vitória gjorde hvad de kunne, fik Flamengo efter 27 minutters spil, hul på bylden. Elton modtager bolden i feltet og trykker af. Gatito Fernández redder bolden og den ender igen hos Elton, der sender den på tværs til Everton som header på mål. Kadu prøver at redde bolden på stregen, men fejlberegner og sender bolden over stregen. Gaito får hænderne på bolden, men dommeren er ikke i tvivl, og trods store protester fra Vitórias spillere dømmer han mål. 1-0 til Flamengo.

Flamengo fortsatte med det offensive spil og var af flere omgange tæt på at udbygge føringen. Med ti minutter tilbage kom den største chance da Elton sendte bolden på træværket.
Vitória prøvede ihærdigt at komme tilbage i kampen og fik en enkelt god chance efter 39 minutters spil. José Welison sendte et hjørnespark ind til Dinei, som headede den videre til Marcinho der sendte bolden på træværket.
I halvlegens døende minutter fik Richarlyson sendt et frispark mod mål. Paulo Victor fik reddet, Riposten gik ud til Marcinho, som afleverede til Dinei, som faldt og følte sig snydt for et straffespark.
Anden halvleg tilhørte Flamengo, der fortsatte det friske og offensive spil fra 1. halvleg. Vitória virkede ideløse, og havde svært ved at følge med Flamengo, der var dem tekniske overlegne.

Flamengo forsøgte sig, og det var nu bare et spørgsmål om tid får den næste scoring faldt. Og scoret blev der. Efter 68 minutter kunne indskiftede Lucas Mugni sende bolden til Elton, som headede Flamengo på 2-0.
Målet rystede Vitória, der efter en times spil måtte føje spot til skade, da Escudero fik sit andet gule kort, og måtte forlade banen. Med en mand i overtal var det nu kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Med ti minutter tilbage fik Nixon spillet Everton fri, som uden problemer bragte Flamengo på 3-0. Det tredje mål betød ikke at Flamengo holdt sig tilbage, og med fem minutter tilbage kunne Nixon lukke og slukke, kampen med målet til 4-0.

Sted: Arena da Amazônia, i Manaus (AM)
Dato: Lørdag d.29 november 2014
Tid: 19.00 lokal tid. 00.00 dansk tid.
Dommer: Elmo Alves Resende Cunha (GO)
Linjevogtere: Paulo César Silva Faria (MT) og Jesmar Benedito Miranda de Paula (GO)
Gule kort: Léo Moura, Everton og Canteros (Flamengo); Richarlyson, Dinei og William Henrique (Vitória)
Røde kort: Escudero (Vitória)
Mål: Kadu (selvmål) efter 27 min. Elton efter 68 min. Everton efter 80 min., og Nixon efter 85 minutter.
FLAMENGO: Paulo Victor; Leonardo Moura (Anderson Pico), Marcelo (Erazo), Wallace og João Paulo; Victor Cáceres, Héctor Canteros, Márcio Araújo (Lucas Mugni) og Everton; Nixon og Elton
Træner: Vanderlei Luxemburgo
VITÓRIA: Gatito Fernández, Nino Paraíba (William Henrique), Ednei, Kadu og Richarlyson; Neto Coruja, Cáceres, José Welison og Escudero; Marcinho (Marcos Júnio) og Dinei
Træner: Ney Franco