Main menu:

Rodada 31

Arkiv > 2015 > Oktober
Kampen:
De 28.786 tilskuere var vidner til en kamp hvor Flamengo, som forventet, lagde pres på Internacional. De betød at hjemmeholdet havde flere store chancer i kampen, men hverken Guerrero, Paulinho eller Kayke scorede, og indfriede ikke drommen om en topplacering. Det begyndte eller lovende da Sheik fik en god mulighed i kampens første minut. Det blev dog ikke til noget, og efter seks minutter, var det igen hjemmeholdet der fik en god chance. Et god samspil mellem Alan Patrick og Pará endte hos Guerrero som desværre havde hånd på bolden, og dommeren fløjtede korrekt for frispark.
Hvis Flamengo ikke havde problemer med at trænge gennem Inters forsvar, gjorde det samme sig gældende i den anden ende. Efter 17 minutter fik Inter deres første chance, og i modsætning til Flamengo kendte Gauchoerne deres besøgstid. Valdívia rykkede på midtbanen og sendte William afsted på højrefløjen. William sendte bolden ind i feltet til Ernando som resolut sendte bolden i nettet bag Paulo Victor. 1-0 til Internacional.
Målet til Inter var et tydeligt eksempel på de problemer Flamengo har i forsvaret, og savnet af holdets normale anfører Wallace var stort.
Flamengo rystede hurtigt forskrækkelsen af sig, og efter en lille halv time var Guerrero tæt på en udligning, da han hamrede bolden på stolpen. Men ind ville bolden dog ikke. Trods spilovertaget var Inter ikke presset i bund, og Lisandro López havde et særdeles kvalificeret forsøg, der dog gik forbi Paulo Victors mål. Efter 31 minutter var det igen Flamengo som var fremme i skoene, men Guerreros hovedstød var ikke noget problem for målmand Alisson.
I pausen benyttede Osvaldo Oliveira til at skifte Everton ud til fordel for Paulinho. Selvom Flamengo pressede på fra halvlegens start, gav den offensive udskiftning gav dog ikke den forventede bonus. Efter 51 minutter fik Guerrero en tilfældig chance, men bolden gik forbi til bolivianerens store ærgrelse. Guerrero havde ekstra grund til at ærge sig, da han efter 56 minutter spillede Alan Patrick fri. Men den offensive midtbanespiller afsluttede for svagt og sende bolden forbi mål.
Inter ville også være med, men havde samme tvivlsomme succes som hjemmeholdet, da Nilton sendte en bold tæt forbi Flamengos mål. Største chance til Flamengo kom efter 76 minutter. Gabriel fik på fineste vis spillet Guerrero fri, men Allison var på pletten og fik på flotteste vis reddet bolden, og holdt derved liv i Inters drøm om alle tre point. Med ti minutter igen var det endnu engang træværket som holdte Flamengo fra at score. Et hjørnespark endte hos Jorge som manglede præcision, og bolden snittede venstre stolpe og gik ud til målspark.
Kampens sidste ti minutter gav et godt billede af hele kampen. Begge hold forsøgte at komme fremad, men ingen af holdene blev for alvor farlige. Samtidig var begge hold gode til at ødelægge hinandens spil, hvilket gik ud over spillet. Masser af fight, på bekostning af kvalitet. Dermed kunne dommer Heber Lopes fløjte kampen af med Inter som vinder, i en kamp som mange næppe vil huske tilbage på.
FLAMENGO 0 X 1 INTERNACIONAL

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Søndag d.18/10 2015
Tidspunkt: 16.00 lokal tid. 20.00 dansk tid
Tilskuere: 24.599 betalende (28.786 total)
Dommer: Heber Roberto Lopes (Fifa-SC)
Linjevogtere: Kléber Lúcio Gil (Fifa-SC) og Bruno Boschilia (Fifa-PR)
Gule kort: Paulão, Réver (Inter)