Optakt Rodada 19 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Optakt Rodada 19

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > September 2014

”Flamengo har gjort det godt i ligaen, men vi bør være varsomme, da et eller to negative resultater kan bringe os tilbage i nedrykningskampen og lægge al presset tilbage på vores skuldre. Jeg er dog sikker på, at vi har udviklet vores spil og forbedret det. Vores mål på banen er at få spillet til at blomstre og forbedre os fra gang til gang. Og vi vil selvfølelig gerne vinde over Grêmio, så vi kan drømme om noget større” siger João Paulo, som til dagligt huserer på venstrekanten.
Hvad aftenens holdopstilling angår, må klubben undvære flere vitale spillere. Flamengos intellektuelle forsvarer Wallace og midtbanedynamoen Everton er ude med karantæne. De ser ud til at blive udskiftet med talentet Samir og den argentinske playmaker Lucas Mugni.
Selvom Flamengos avancement i pokalturnering var sensationelt, var det ikke uden omkostninger. Den offensive midtbane Luiz Antônio samt angriberen Paulinho blev begge skadet og kan se frem til en rum tid med genoptræning. Det giver plads på midtbanen til Recife, Márcio Araujo og Héctor Canteros. Victor Cácers er hjemme i Paraguay for at spille for sit landshold og giver dermed plads til Héctor Canteros. Angrebsduoen forventes at være de garvede gutter Alecsandro og holdets kroatiske landsholdsspiller Eduardo da Silva.
Det meste af presset hviler på Grêmios spillere. Klubben har ikke haft samme sejrsstime som Flamengo men er lige så stillet kravlet opad i tabellen. Resultaterne har ikke manglet, men klubben er grundet en racismesag mod Santos blevet smidt ud af pokalturneringen. Flere fans fra Grêmio råbte racistiske slagord mod Santos’ målmand Aranha, og en ung pige blev filmet, hvor hun åbenlyst kaldte målmanden for en abe. Domstolen smed Grêmio ud af pokalturneringen, og fokus er nu rettet mod holdets tilskuere, frem for spillet på banen. Sagen har bevirket, at de trefarvede gremistas (Grêmio-tilhængere) bliver antastet og mødt af tilråb. Klubbens direktør Rui Costa frygter, der kan opstå uheldige episoder før, under og efter kampen, da visse fanfraktioner hos Flamengo er kommet med trusler på diverse sociale medier.
På banen forholder det sig dog anderledes. Træner Scolari vil efter al sandsynlighed ændre sin taktik. Uden karantæneramte Barcos, Matias Rodriguez og Ramiro samt skadede Riverios stiller Grêmio efter al sandsynlighed op i en 3-5-2 opstilling. Det vil sige, at holdet må regne med Bressan i forsvaret. Matheus Biteco og Para tager sig af midtbanen sammen med Zé Roberto, og Dudu og Lucas Coelho starter efter al sandsynlighed på toppen. I ugens løb har Scolari dog også trænet en 4-4-2 opstilling, hvor Walace erstatter Bressan.

FLAMENGO X GRÊMIO

Sted: Maracanã i Rio de Janeiro
Dato: 6. september 2014
Tid: 18.30 (Brasilien) - 23.30 (Danmark)
Dommer: André Luiz de Freitas Castro
Linjevogtere: Cristhian Passos Sorence og João Patricio de Araújo

Forventede holdopstillinger:
FLAMENGO: Paulo Victor, Leonardo Moura, Marcelo, Samir og João Paulo; Recife, Márcio Araújo, Héctor Canteros og Lucas Mugni; Eduardo da Silva og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo
GRÊMIO: Marcelo Grohe; Geromel, Rhodolfo og Bressan (Walace); Pará, Matheus Biteco, Fellipe Bastos, Giuliano og Zé Roberto; Dudu og Lucas Coelho
Træner: Luiz Felipe Scolari


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu