Libertadores 5 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Libertadores 5

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > April 2014

Flamengo var det bedste hold kampen igennem og kom hurtigt foran på et straffespark af Alecsandro. I anden halvleg lykkedes det dog Emelec at udligne, da Stracqualursi også scorede på straffespark. Længe så det ud til, at klubberne skulle dele point, men på et flot kontraangreb og en verdensklasseaflevering fra Negueba kunne elegantieren Paulinho redde Flamengos eksistens i turneringen, da han på flotteste vis scorede sejrsmålet til 1-2.
I sidste runde af gruppespillet møder Flamengo mexicanske Leon på hjemmebane, og her er en sejr nødvendig, hvis de rød-sorte skal have en chance for at kvalificere sig til slutspillet. Emelec er i samme situation som Flamengo men har en svær kamp på udebane i 3.600 meters højde mod Bolivar i La Paz.

Kampen:
Flamengo virkede motiverede og lagde ud i et højt tempo og viste sig samtidig som et hold med vindermentalitet og fightervilje. De rød-sortes offensive indgang til kampen viste sig som en god investering, da det ødelagde ecuadorianernes spil og samtidig gav Flamengo et par gode chancer, som gav dem blod på tanden. Efter otte minutters spil skulle det vise sig, at Flamengos offensiv havde været en god investering. Everton modtager bolden i venstre side og sender den ind i feltet til Alecsandro, som ikke når at sætte hovedet på bolden. Efter en kort betænkningstid fløjter dommeren og dømmer korrekt straffespark til Flamengo, da Emelecs forsvarsspiller tog hånden til hjælp, da han afværgede indlægget. Efter lidt psykologisk spil mellem Alecsandro og Esteban Dreer kan ”AlecGol” sende bolde i nettet - 0-1 til udeholdet.

Efter føringsmålet droslede Flamengo en smule ned uden dog at miste grebet om kampen. Emelecs første store chance kom først efter en lille halv time, da Felipe med en flot redning forhindrede Mondani i at bringe hjemmeholdet tilbage i kampen. Mondanis skud var Emelecs eneste reelle chance, hvorimod Flamengo og Everton var tæt på at bringe sig yderligere foran. Men Evertons skud manglede kraft, og Dreer greb sikkert ind, hvorefter holdene kunne gå til en velfortjent pause.
Flamengo startede anden halvleg med et wake-up call fra Emelec. Stracqualursi headede bolden tæt forbi Felipes mål, hvilket var starten på en offensiv fra ecuadorianerne. Til Flamengos held virkede Emelec forvirrede, hvilket deres offensiv til trods resulterede i mange fejlafleveringer. Lidt efter lidt kom Emelec ind i kampen og formåede at bide fra sig, og efter en lille times spil kom de tilbage i kampen. Caicedo trak ind i feltet og blev fældet af Recife, hvilket resulterede i et straffespark til hjemmeholdet. Manden med det uudtalelige navn Stracqualursi scorede sikkert uden chance for Felipe. Udligningen fik Flamengo til at finde et ekstra gear, hvilket ikke behagede hjemmeholdet. Selvom Emelec havde hjemmebanefordel, havde ecuadorianerne en off-day, hvilket bekom gæsterne godt. Flamengo var især farlig på kontraangreb men formåede ikke at fuldende de gode intentioner. Bedst som alle troede, at holdene skulle dele i porten, skete miraklet. På et skolebogseksempel af et kontraangreb modtog Negueba bolden og sendte en drømmeaflevering til Paulinho. Den høje angriber reagerede snarrådigt og sendte bolden i nettet til kampen resultat 1-2. Efter kampen var der stor glæde at spore hos Flamengo over sejren. Kampens bedste spiller var Alecsandro, der med sin offensive indstilling var med til at gøre Flamengo til det bedste hold. En anden vigtig spiller var Samir, der med stor pondus formåede at holde snor i de rød-sortes forsvar.

EMELEC-ECU 1 X 2 FLAMENGO-BRA
Sted: Estádio George Capwell, Guayaquil (Ecuador)
Dato: Onsdag den 2. april 2014
Tid: 22.00 brasiliansk tid - 03.00 dansk tid
Dommer: Julio Bascuñán (Chile)
Linjevogtere: Francisco Mondria (Chile) og Raúl Orellana (Chile)
Gule kort: Nasuti og Bolaños (Emelec); Wallace (Flamengo)
Mål:
EMELEC: Stracqualursi efter 65 minutter
FLAMENGO: Alecsandro efter 8 minutter; Paulinho efter 92 minutter.
EMELEC: Esteban Dreer, John Narváez, Jorge Guagua, Cristian Nasuti og Oscar Bagui; Fernando Giménez, Pedro Quiñónez (Javier Charcopa), Diego Corozo (Marcos Caicedo) og Angel Mena; Marcos Mondaini (Miler Bolaños) og Denis Stracqualursi
Træner: Gustavo Quinteros
FLAMENGO: Felipe, Wellinton (Chicão), Wallace, Samir og João Paulo; Muralha (Recife), Amaral, Gabriel og Everton (Negueba); Paulinho og Alecsandro
Træner: Jayme de Almeida

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu