Finale1 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Finale1

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > April 2014

Kampen:
Som forventet gik begge hold til vaflerne, og især på midtbanen var der action med frispark fra begge hold, som prøvede at sætte sig i respekt. Vasco formåede at få overtaget, og efter tre minutter fik de deres første farlige forsøg, da Reginaldo forsøgte sig med et skud på mål.

Vascos offensiv forgik via kanterne, hvor Everton Costa og Reginaldo huserede. Her lykkedes det flere gange Vasco komme gennem og slå afleveringerne ind Flamengos felt, hvor Rodrigo skulle stå for de afgørende afslutninger.  Efter elleve minutter lykkedes Vascos strategi. Efter et hjørnespark, hvor Felipe kom dårligt ud, kunne Rodrigo sætte pandebrasken på og bringe holdet med det karakteristiske malteserkors på brystet foran med 1-0. Føringen rystede Flamengo, og Vasco satte tempoet op for at presse de rød-sorte til at begå fejl og derved komme til flere chancer. Det høje tempo hjalp dog ikke Vasco men gjorde spillet til en intens og nervøs omgang, hvilket gik ud over kvaliteten. Flamengos eneste store chance i halvlegen tilfaldt Lucas Mugni, der efter små tyve minutter fik afsluttet. Desværre for argentineren fik Rodrigo afværget, og bolden gik til hjørne. Resten af halvlegen tilhørte Vasco, der pressede Flamengo på alle fronter. Efter 24 minutter lykkedes det Edmilson at gå forbi Samir, trække ind i feltet og trykke kanonen af. Felipe fik kun reddet delvist, og herefter måtte Frauches redde kastanjerne ud af ilden foran Reginaldo.

Flamengo prøvede herefter at komme tilbage i kampen men havde store problemer med at organisere deres offensiv. Det gav problemer, da Lucas Mugni og Luiz Antonio havde meget svært ved at sætte angriberne Alecsandro og Paulinho i scene. Halvlegen ud var det til stadighed Vasco, der forsøgte sig med deres offensive kanter, og i de døende sekunder fik Everton Costa bolden men blev tacklet af Frauches. Everton faldt, men i stedet for et straffespark fik han et gult kort for film.
Den intense kamp fortsatte i anden halvleg, hvor spillerne gik tæt på hinanden, hvilket gav skænderier blandt med- og modspillere hos begge hold. Efter 55 minutter skete det uundgåelige, da Everton Costa fik sit andet gule kort og derved måtte gå til tidlig omklædning. Flamengo kom langsomt mere ind i kampen, og selvom Vasco havde chancer, lå udligningen lige om hjørnet. Efter 59 minutter kom forløsningen for de rød-sorte spillere, da Paulinho på kanten af feltet fik afsluttet. Med et tørt hug sendte han bolden i nettet til venstre for Martin Silva i Vascos mål. Herefter bølgede kampen frem og tilbage men med Flamengo ved roret. Vasco var hæmmet af udvisningen og prøvede at komme tilbage i kampen. Kvaliteten af spillet blev ikke bedre, da dommeren dømte et hav af frispark. Flamengo var dog det mest aggressive hold, men det til trods formåede de ikke at udnytte overtalssituationen. I kampens sidste kvarter fik hvert hold en enkelt stor chance. Vasco lagde ud, da Felipe Bastos fik sendt et frispark ind til Felipe. For Flamengo fik Negueba spillet Gabriel fri, men midtbanespilleren fik ikke afsluttet, og dermed endte kampen uafgjort 1-1.

VASCO 1 X 1 FLAMENGO
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 6. april 2014
Tid: Klokken 16.00 (brasiliansk tid) - 21.00 (dansk tid)
Dommer: Rodrigo Nunes de Sá (RJ)
Tilskuere: 20.844 betalende tilskuere
Linjevogtere: Wagner de Almeida Santos (RJ) og Jackson Loureiro dos Santos (RJ)
Gule kort: Everton Costa, André Rocha, Douglas, Felipe Bastos (Vasco); Felipe, Léo, Samir, Everton (Flamengo)
Mål:
VASCO: Rodrigo efter 11 minutter
FLAMENGO: Paulinho efter 59 minutter
VASCO: Martin Silva, André Rocha, Luan, Rodrigo og Marlon; Guiñazú, Pedro Ken og Douglas (Bernardo); Everton Costa, Edmilson (Thales) og Reginaldo (Felipe Bastos)
Træner: Adilson Batista
FLAMENGO: Felipe, Léo (Negueba), Wallace, Samir og Frauches (Everton); Amaral, Luiz Antonio, Márcio Araújo og Lucas Mugni (Gabriel); Paulinho og Alecsandro
Træner: Jayme de Almeida

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu