Brasileirão r1 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão r1

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > April 2014

Kampen:
Begge hold lagde ud i et stille og roligt tempo. Goías stod bedst på banen men var aldrig farlige for Flamengos bagerste kæde, som bestod af veteranen Léo Moura, Chicão, Wallace og Everton. Spillet fra begge hold var bestemt ikke prangende, og det tog lidt tid, før Flamengo fik organiseret sig og derved etableret et ordentligt angreb.


Først efter 19 minutters spil lykkedes det at skabe en smule ravage foran Renan i Goías mål. Efter et frispark kom bolden til bagerste stolpe, men Wallace blev generet af Renan, og bolden blev headet over mål. I det hele taget var Flamengo bedst på dødbolde, og i det 22. minut var det Chicãos tur til at få folk op af sæderne. Et hjørnespark kom ind over og endte hos Chicão, som sendte bolden mod mål, men endnu engang måtte de rød-sorte se sig ”snydt”, da banens bedste, Renan, hev en pragtredning op af hatten. Tre minutter senere var det Mugnis tur til at brænde. Efter en herlig dribletur kunne Mugni se Renan præstere endnu en tv-redning og holde nullet hos de smaragdgrønne.

Første store chance til Goías kom efter 32 minutter, da holdet fik tilkendt et frispark ni meter uden for feltet. David fik placeret bolden over Flamengos mur men måtte se Felipe gribe sikkert ind. To minutter senere var det Flamengos tur. Opskriften var næsten den samme, dog var afstanden større. Luiz Antônio sendte en bombe af sted, og Renan måtte ud i fuld længde for at vifte bolden til hjørnespark. Herefter gik begge hold ned i tempo, og ingen af holdene kom til åbne chancer i halvlegens resterende minutter.
Anden halvlegs start lignede til forveksling starten af første halvleg. Først efter 54 minutter skete der noget foran mål. Denne gang var det Goías, som fik publikum op af sæderne, da Amaral kom fri af sin oppasser og fik headet – snært forbi venstre stolpe. Flamengo svarede igen men måtte se en kæmpe chance gå tabt, da Renan endnu engang greb ind efter et flot opspil af Léo Moura og Alecsandro. Herefter gik begge hold betydeligt ned i tempo, og holdene begyndte at sløse med afleveringerne, hvilket gik ud over præcisionen. Dette gjaldt også i afslutningerne, da 36-årige Araújo efter 74 minutter var hurtigere end Wallace og fik afsluttet, men bolden gik forbi Felipe og Flamengos mål. De næste ti minutter tilhørte Goías, men holdet formåede ikke at sætte sig ordentligt igennem, og de smaragdgrønne blev aldrig nogen reel trussel for Flamengos forsvar. Eneste chance i perioden tilfaldt David, men hans afslutning var for vag og var ikke et problem for Felipe i målet. I kampens sidste minutter prøvede Flamengo at sætte trumf på og gik efter alle tre point. Deres offensiv lykkedes ikke og var tæt på at gå galt, da Goías kom til en stor kontrachance i kampens sidste minut. Efter pænt opspil formåede Goías dog ikke at afslutte ordentligt, og efter et par forsøg endte bolden hos Wellinton Júnior, der med en noget forkølet afslutning ikke fik sat det punktum på kampen, som han nok selv havde ønsket. Efter fire minutters overtid kunne dommer Anderson fløjte af efter en halvkedelig affære, der ikke vil gå over i historien. Hermed kunne Flamengo gentage sidste års premiere på O Brasileirão, hvor de ligeledes spillede 0-0 på Estadio Mané Garrincha. Her var modstanderen dog Santos – i Neymars afskedskamp for Santos.

FLAMENGO 0x0 GOIÁS

Sted: Estádio Mané Garrincha, Brasília (DF)
Dato: Søndag d. 20/4 2014
Tid: 18.30 brasiliansk tid, 23.30 dansk tid
Dommer: Anderson Daronco (RS)
Linjevogtere: Danilo Ricardo Simon Manis (SP) og Carlos Augusto Nogueira Junior (SP)
Gule kort: Amaral, Lucas Mugni, Wallace og Leó Moura (Flamengo); Araújo og Thiago Mendes (Goiás)
FLAMENGO: Felipe, Léo Moura, Chicão, Wallace og Everton; Amaral (Gabriel), Luiz Antônio, Márcio Araújo og Lucas Mugni (Mattheus); Paulinho og Alecsandro
Træner: Jayme de Almeida
GOIÁS: Renan, Vitor, Jackson, Pedro Henrique og Lima; Amaral, David, Thiago Mendes og João Paulo (Ramon); Rychely (Tiago Real) og Araújo (Wellinton Júnior)
Træner: Ricardo Drubscky


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu