Brasileirão 3. runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 3. runde

Arkiv > 2015 > Maj
Brasileirão 3. runde
Status for Flamengo efter de tre første kampe er to nederlag og en uafgjort. Det betyder, at de rød-sorte nu befinder sig på en 17. plads, lige over mestrene fra Cruzeiro, der heller ikke har haft en drømmestart i ligaen. Næste runde af den brasilianske turnering byder på en ægte klassiker, når Flamengo tager mod Fluminense på Maracanã. Selvom det er tidligt i turneringen, bliver det en vigtig kamp for begge hold, da ingen af de to endnu har fået gang i deres spil. Flamengo har dog en ekstraopgave i midtugen, når de møder Náutico i den brasilianske pokalturnering.
Kampen:
Fra start virkede begge hold rådvilde og manglede både kvalitet og kreativitet i deres spil. Det var dog Flamengo, der kom først ud af busken, da Alecsandro efter fem minutters spil headede en løs chance forbi mål. Lidt efter lidt kom der gang i Avaí, og de blå og hvidstribede begyndte at bide fra sig, uden det det dog blev rigtig farligt, da Flamengos forsvar nemt kunne aflæse deres angrebsspil.
Flamengos opstilling betød, at Alecsandro var meget alene foran mål, da hverken Canteros, Everton eller Gabriel formåede at sætte ”AlecGol” i scene. Samtidig havde begge hold svært ved at få gang i deres pasningsspil, hvilket resulterede i et hav af fejlafleveringer Uopfindsomhed, gjorde halvlegen til en ørkenvandring. Det var dog Avaí, der fik halvlegens sidste mulighed, da Antôno Carlos headede bolden i favnen på Paulo Victor.
Manglen på offensive kræfter fik Luxemburgo til at sætte Paulinho på banen i stedet for Everton. Det hjalp dog ikke, da de rød-sorte begyndte anden halvleg med at fiske bolden ud af eget mål.
Et frispark blev sendt ind i feltet, hvor Antônio Carlos headede den videre til Hugo, der uden problemer sendte hjemmeholdet i front. Avaí 1 x 0 Flamengo. Knap var bolden givet op, før Hugo igen var på spil. Denne gang var Paulo Victor på pletten og holdt den unge angriber fra fadet. Flamengos svar kom fem minutter senere. Canteros sendte et hjørnespark ind i feltet, hvor Marcelo headede den ned for fødderne af Caceres. Paraguayaneren skød på mål, hvor Vagner i første omgang fik reddet. Riposten endte hos Gabriel, der uden problemer sendte bolden i kassen. Avaí 1 x 1 Flamengo efter 50 minutter.
Flamengo havde knapt fået armene ned, før Avaí slog til igen og scorede et mål, der længe vil blive diskuteret. Efter lidt rodet spil i Flamengos straffesparksfelt opfanger Anderson Lopes bolden på – eller var det bag? – baglinjen og sendte den ind til Hugo, der sparker bolden i nettet bag Paulo Victor. Avaí 2 x 1 Flamengo. Trods store protester, der bl.a. udløste et gult kort til Paulo Victor, var dommeren ikke i tvivl, da linjevogteren ikke havde flaget oppe.
Resten af kampen prøvede Flamengo ihærdigt at komme tilbage. Men selvom de rød-sorte satte tempoet op, fik de aldrig rigtig styr på det offensive spil. Farligst var de på dødbolde men lige lidt hjalp det. Når det endelig gjaldt, formåede Flamengo ikke at omsætte deres spil til åbne målchancer, og de til tider fornuftige angreb løb ud i sandet. Dermed kunne FIFA-dommer Raphael Claus efter 94 minutter fløjte kampen af til Flamengos store ærgrelse.
AVAÍ 2 X 1 FLAMENGO
Sted: Estádio Ressacada, i Florianópolis (SC)
Dato: Søndag d.24. maj 2015
Tid: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid.
Dommer: Raphael Claus (Fifa-SP)
Linjevogtere: Rogério Pablos Zanardo (SP) og Anderson José de Moraes Coelho (SP)
Gule kort: Hugo, Marquinhos, Jéci og Marrone (Avaí). Everton, Wallace, Paulo Victor, Paulinho og Luiz Antônio (Flamengo)
Mål: AVAÍ: Hugo efter 46 og 51 minutter.
FLAMENGO: Gabriel efter 50 minutter.
AVAÍ: Vagner, Nino Paraíba, Jeci, Antônio Carlos og Romário (Marrone); Renan, Eduardo Neto, Pablo og Marquinhos (Renan Oliveira); Anderson Lopes og Hugo (Roberto)
Træner: Gílson Kleina
FLAMENGO: Paulo Victor, Pará (Luiz Antônio), Marcelo, Wallace og Armero; Cáceres, Márcio Araújo, Canteros (Arthur Maia), Gabriel og Everton (Paulinho); Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu