Brasileirão 25 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 25 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > September 2014

Kampen mod Bahia startede med pres fra hjemmeholdet, som ihærdigt prøvede at komme gennem Flamengos forsvarskæde, men trods Bahias aggressive spil havde Flamengo ikke besvær med at holde dem fra fadet. Problemerne for Flamengo begyndte efter et lille kvarter, da Wallace måtte gå ud med smerter i højre lår. Uden en styrmand begyndte forsvaret at smuldre, hvilket Bahia udnyttede efter 17 minutter. Henrique modtog bolden i feltet og fik med et par gode driblinger spillet Emanuel Biancucchi fri. Biancucchi, som i øvrigt er Lionel Messis fætter, var ikke sen til at sende bolden i nettet bag Paulo Victor - 1-0 til Bahia.  Tre minutter senere var argentineren endnu engang i centrum, men Paulo Victor viste sin store klasse og holdt ham fra fadet. I stedet for at blæse til modangreb var Flamengos spil ideløst og præget af fejlafleveringer. Når Flamengo endelig skulle udfordre Bahias forsvar, var det med høje bolde ind i feltet og skud udefra. Bedste forsøg fra de rød-sorte kom efter 30 minutter, men Marcelo Lomba i Bahias mål havde ingen problemer med Márcio Araújos forsøg.

Flamengo blev lidt bedre i anden halvleg men virkede stadig for passive til at vende kampen, hvilket Bahia ikke var sene til at udnytte. Efter 48 minutters spil var den gal igen.  João Paulo var ude med riven og fældede Railan i feltet. Straffespark til Bahia. Endnu engang var Biancucchi på pletten og bragte Bahia på 2-0. Herefter tog Flamengo sig sammen, hvilket gav bonus. Efter 61 minutter brød João Paulo igennem i venstresiden og fik sendt en perfekt bold ind i hovedet på Eduardo da Silva, som fik reduceret til 2-1.  Resten af kampen bød på gode chancer til begge hold, uden der dog blev scoret.  Efter 66 minutter var Bahia tæt på at lukke kampen, da Henrique skød på mål. Flamengos bedste, Paulo Victor, viste endnu engang, hvorfor han er uundværlig og udførte en mirakelredning på stregen. Flamengos chance for at udligne kom efter 74 minutter, hvor Samir udfordrede Marcelo Lomba, der med en flot redning holdte Flamengo fra fadet. Resten af kampen var en rodet omgang, hvor Flamengo uden held søgte udligningen. Bahia trak sig tilbage og kørte dermed sejren hjem.


Karakterbogen

Paulo Victor: 10
Viste endnu engang sin klasse med overblik og fremragende redninger. Uden tvivl Flamengos bedste spiller - og var uden skyld i begge Bahias mål.
Leo Moura: 4
Den 35-årige veteran viste gode takter men havde for mange fejlafleveringer og formåede ikke at overraske.
Samir: 02
Var for langsom ved det første mål og fik ikke ordentlig styr på Biancucchi.
Wallace: 7
Havde styr på bagkæden og forsvaret, indtil han blev skadet.
Chicão: 02
Kom aldrig op i tempo og var medskyldig i Bahias første mål.
Luiz Antônio: 02
Var for usikker og kom aldrig ind i kampen.
Elton: 02
Virkede uengageret og blev skiftet ud efter de første 45 min.João Paulo: 4
Var manden bag straffesparket men fik gjort skaden god igen med et godt oplæg til Flamengos mål.
Márcio Araújo: 4
Arbejdede hårdt men havde for mange fejlafleveringer.
Canteros: 7 med pil nedad
Virkede fattet og med gode præstationer men manglede en leder.
Éverton: 7
Var bedste mand på midtbanen og havde en del gode fremadrettede aktioner.
Eduardo da Silva: 10 med pil nedad
Eneste spiller med offensvie kvaliteter. Havde ikke meget at arbejde med, men var på pletten ved og sørgede for Flamengos mål.
Arthur: 02
Var anonym og gjorde ikke den store forskel.
Gabriel: 02
Gjorde hverken fra eller til.

BAHIA 2x1 FLAMENGO

Sted: Arena Fonte Nova i Salvador
Dato: Søndag 28. september 2014
Tid: 16.00 brasiliansk tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Leandro Pedro Vuaden
Linjevogtere: José Javel Silveira og José Eduardo Calza
Gule kort: Uelliton (Bahia)
Mål:
BAHIA: Emanuel Biancucchi efter 17 og 48 minutter
FLAMENGO: Eduardo da Silva efter 61 minutter
BAHIA: Marcelo Lomba; Railan, Lucas Fonseca, Demerson og Guilherme Santos; Uelliton, Rafael Miranda, Diego Macedo (Pará) og Emanuel Biancucchi (Fahel); Maxi Biancucchi (William Barbio) og Henrique
Træner: Gílson Kleina
FLAMENGO: Paulo Victor; Léo Moura, Wallace (Chicão), Samir og João Paulo; Luiz Antônio, Canteros, Márcio Araújo og Éverton; Eduardo da Silva (Arthur) og Élton (Gabriel)
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu