Main menu:

Brasileirão 21 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > September 2014

Kampen:
Fra kampens start var Flamengo det bedre hold, prøvede hele tiden at komme frem til chancer og udfordrede konstant Corinthians massive forsvar. Især Eduardo da Silva, Everton og Márcio Araujo havde fart over feltet, hvilket pressede Corinthians - dog uden at det kom til de store målchancer.

Kampens første chance kom efter 4 minutter. En manglende offsidekendelse endte med, at Márcio Araújo var alene med Cássio, men Araújo skød både forbi mål og målmand. Med Flamengos offensive indstilling til kampen lykkedes det at stresse Corinthians, hvilket provokerede gæsterne til uopmærksomt forsvarsspil og en del fejlafleveringer. For at ændre præmissen tog Elias depechen op og prøvede at få Corinthians længere frem på banen. Den tidligere landsholds- og Flamengo-spiller viste aggressivitet og fik med hæderligt spil gjort sig gevaldig upopulær hos hjemmepublikummet. I det hele taget var første halvleg en ørkenvandring, hvad chancer angik, og begge hold kunne dermed gå til pause uden der var scoret.

Anden halvleg skulle vise sig at være langt bedre end første, og allerede efter 48 minutter fik Eduardo da Silva muligheden for at bringe Flamengo på 1-0, men linjevogteren havde løftet flaget og dømt Eduardo offside. Først efter 60 minutter bed Corinthians fra sig, da Guerrero fik spillet Luciano fri. Men Paulo Victor kom hurtigt ud af sit mål og fik forstyrret Luciano, der missede sit skud. Bedst som Corinthians meldte sig ind i kampen, bragte Flamengo sig i front. Efter 64 minutter sendte Eduardo da Silva bolden ind i feltet. Her kunne Wallace i klar offside-position sende bolden i nettet til stor glæde hos de rød-sorte tilskuere. Med stillingen 1-0 valgte træner Luxemburgo at sætte Elton og Luiz Antônio på banen til fordel for Alecsandro og Márcio Araujo, som ikke havde gjort det store væsen af dem selv. Udskiftningerne bekom Flamengo vel, og efter 82 minutter fik Flamengo tilkendt sig et straffespark. Eduardo da Silva var ikke i topform, og Cássio kunne uden problemer redde sparket.
Kampens afslutning blev en intens og underholdende affære. Corinthians forsøgte ihærdigt at hente det ene point og var et par gange tæt på at udligne. Flamengo havde også chancer for at lukke kampen men manglede skarpheden i de afgørende øjeblikke. Hermed kunne Flamengo gå fra Maracanã med en snæver 1-0 sejr og tre vigtige point.

FLAMENGO 1 X 0 CORINTHIANS
Sted: Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro
Dato: Søndag d. 14. september 2014
Tid: 16.00 brasiliansk tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Sandro Meira Ricci
Linjevogtere: Clovis Amaral da Silva og Elan Vieira de Souza
Gule kort: Márcio Araújo (Flamengo); Fagner (Corinthians)
Mål: FLAMENGO: Wallace efter 64 minutter
FLAMENGO: Paulo Victor, Léo Moura, Chicão, Wallace og João Paulo; Cáceres, Canteros (Amaral) og Márcio Araújo (Luiz Antônio); Everton, Alecsandro (Elton) og Eduardo da Silva
Træner: Vanderlei Luxemburgo
CORINTHIANS: Cássio; Fagner, Gil, Anderson Martins og Fábio Santos; Ralf (Malcom), Elias, Luciano (Romero), Renato Augusto og Lodeiro (Jadson); Guerrero