Main menu:

Brasileirão 18 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > August 2014

Kampen:
Vitória lagde godt ud og var også de første til at komme med en kvalificeret afslutning. Caio viste godt spil på venstrekanten og sendte bolden ind i Flamengos felt til Dinei. Heldigvis var Wallace godt placeret og fik afværget Dineis afslutning.  I det hele taget virkede Ney Francos tropper offensivt indstillet, hvorimod Flamengo gik mere forsigtigt til værks. Efter elleve minutter var Vitória endnu engang på færde i Flamengos straffesparksfelt. Ayrton forsøgte sig med et indlæg, men en godt spillende Paulo Victor kom godt ud og snuppede bolden foran Dinei.

Lidt efter lidt fik Flamengo overtaget, og efter et lille kvarter var det de rød-sorte, som i dagens anledning spillede i hvidt, der meldte sig ind i kampen. Everton brød igennem på venstresiden og sendte et skud på stolpen. Minuttet efter var det Vitórias tur, men Dinei var for uskarp og sendte bolden forbi mål.  Flamengos overtag blev mere tydeligt, og efter 18 minutter fik Paulinho chancen for at bringe de rød-sorte i front. Desværre var Paulinhos dag på kontoret ikke synderligt mindeværdig, og han måtte se sit lob gå over målmand og målet. Flamengos opspil blev bedre og bedre, men skarpheden manglede hos angrebsduoen Alecsandro og Paulinho, der begge brændte oplagte chancer.
Selvom Flamengo var bedste hold på banen, kom Vitória gerne på besøg i Flamengos forsvar - uden det dog ændrede på stillingen. Der skulle gå en halv time, før tilskuerne fik noget at fejre, omend det var de tilrejsende tilskuere fra Flamengo. Everton sendte et hjørnespark ind i feltet til Marcelo, som uden problemer headede bolden i nettet bag Fernández. Vitória 0 – 1 Flamengo.

Kort efter var Flamengo tæt på at bringe sig yderligere i front, da en godt spillende Everton sendte bolden ind i feltet til Alecsandro. AlecGol var dog for langsom og nåede ikke frem til bolden. Bedst som Flamengo sad på spillet, kom Vitória tilbage i kampen. Ayrton sendte bolden ind i feltet forbi tre forsvarerer. Caio var denne gang på pletten og bragte lighed i regnskabet. Vitória 1 - 1 Flamengo.
Pausen bød ikke på udskiftninger, og anden halvleg kunne fortsætte, hvor første halvleg sluttede. Flamengo var bedst på banen og fik hurtigt tilspillet sig et par gode chancer. Begge gange var det Màrcio Araújo, som sørgede for underholdningen, men ind ville bolden ikke. Efter 52 minutter var Flamengo ved at smide det hele på gulvet. Til Flamengos held var Paulo Victor på pletten, og med en fremragende fodparade holdt han de rød-sorte inde i kampen. Herefter satsede træner Luxemburgo på en mere offensiv løsning og sendte playmakeren Lucas Mugni på banen.
Udskiftningen gav Flamengo nye kræfter, og holdet dominerede mere og mere. Offensiven fungerede bedre, og Flamengo kom til mange chancer. Efter 67 minutter fik Gabriel chancen, men Luiz Gustavo holdt liv i kampen for Vitória. Med 20 minutter igen kom Flamengo igen på tavlen. Et forsøg fra Lucas Mugni ramte Juan på armen, hvilket resulterede i et straffespark til Flamengo. En ellers anonym Alecsandro svigtede ikke og bragte Flamengo foran. Vitória 1 – 2 Flamengo.
Herefter trak Flamengo sig tilbage og brugte kræfterne på at holde stillingen og de tre vigtige point. Dog var det hele ved at gå i vasken, da Vitória efter 76 minutter fik tilkendt et straffespark. Juan var manden, der skulle bringe hjemmeholdet tilbage i kampen, men Paulo Victor var endnu engang på pletten og holdt Vitória fra fadet. Det var anden gang i træk, at Juan brænder straffe i denne sæson.
Resten af kampen drejede sig om at holde skansen og sørge for, at Vitória ikke kom til chancer, hvilket ikke var noget problem. Dermed kan Flamengo se frem til avancement i tabellen og er nu rykket op på en 9. plads, kun syv point fra G4, som giver adgang til Copa Libertadores.

VITÓRIA-BA 1 X 2 FLAMENGO

Sted: Estádio Barradão i Salvador
Dato: Søndag d. 31/8 2014
Tid: 18.30 (lokal tid) - 23.30 (dansk tid)
Dommer: Anderson Daronco
Linjevogtere: Marcelo Bertanha Barison og Alexandre Kleiniche
Gule kort: Richarlyson, Escudero (Vitória); Alecsandro, Everton, Wallace (Flamengo)
Mål: VITÓRIA: Caio, efter 39 minutter. FLAMENGO: Marcelo, efter 32 minutter, og Alecsandro, efter 57 minutter.
VITÓRIA: Fernández, Ayrton, Luiz Gustavo, Roger Carvalho og Juan; Luis Aguiar (Adriano),Richarlyson, Marcinho og Escudero (Marcos Junior); Dinei og Caio (Willie)
Træner: Ney Franco
FLAMENGO: Paulo Victor, Leonardo Moura, Marcelo, Wallace og João Paulo; Victor Cárceres, Hector Canteros, Márcio Araújo (Gabriel) og Everton; Paulinho (Lucas Mugni) og Alecsandro (Elton)
Træner: Vanderlei Luxemburgo