Main menu:

Brasileirão 17 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > August 2014

Kampen.
Efter de sædvanlige minutter hvor holdende følte hinanden an, begyndte Flamengo at styre kampen. Criciúma havde svært ved at finde en rytme og selvom Silvinho viste godt spil i angrebet, brændte det aldrig på i Flamengos straffesparksfelt. Hos Flamengo var det endnu engang veteranen Leo Moura, der viste gode takter, og holdt sammen på holdet.

Flamengos overtag medførte en del hjørnespark, hvilket gav holdet et par gode chancer. Efter ni minutter sendte Cáceres et hjørnespark ind til Marcelo, som headede bolden på stolpen. Flamengo fortsatte med at dominere, men havde alligevel svært ved at komme til fadet, da Criciuma stod langt tilbage i banen. Der skulle gå yderligere 18 minutter før der igen var fare på færde. Denne gang var det anfører Leo Moura, der stod for underholdningen. Moura var fri i feltets højre side, og valgte at afslutte på egen hånd. Endnu engang var træværket i vejen for Flamengo, som uden tvivl var det bedste hold på banen. Criciúma havde ikke meget at byde på. Holdets største chance kom fra den 39 årige Paulo Baier, som med et forkølet skud testede Paulo Victor i Flamengos mål. I pausen havde Criciúmas træner Wagner Lopes givet tigrene en opsang, og de gule spillere virkede velforberedte i anden halvlegs begyndelse.  Kampen var mere lige, selvom ingen af holdene formåede at være rigtig farlige.

Først efter 58 minutter kom der skred i tingene, da Luxemburgo satte Lucas Mugni og Eduardo da Silva på banen. Efter et par minutter havde Mugni fundet sin plads, og fik sat gang i Flamengos offensive spil. Der skulle dog gå hele 77 minutter, før udskiftningerne gav gevinst. Mugni blev spillet fri i feltet, og skulle bare rulle bolden i mål. Men inden Mugni fik afsluttet, havde João Victor kastet sig ned i bolden, hvilket blev takseret til et rødt kort. På det efterfølgende straffespark var Mugni sikkerheden selv, og bragte fortjent Flamengo foran. Herefter mistede Criciúma modet og lod Flamengo styre begivenhederne. Med ni minutter tilbage var det Eduardo da Silvas tur til at juble. João Paulo sendte bolden ind i feltet hvor den endte hos Eduardo, som derefter lod netmaskerne blafre. 2-0 til gæsterne fra Rio, som fortjent kunne høste de tre point, da dommeren efter 94 minutter fløjtede kampen af.

CRICIÚMA 0 X 2 FLAMENGO
Sted: Estádio Heriberto Hulse, i Criciúma (SC)
Dato: 24 augost de 2014
Tid: 16.00 (lokal tid) 21.00 (dansk tid)
Dommer: Leandro Pedro Vuaden (RS)
Linjevogtere: Marcio Eustaquio Santiago (MG) og Fabricio Vilarinho da Silva (GO)
Gule kort: Cléber Santana og Silvinho
Røde kort: João Victor
Mål:  Lucas Mugni efter 77 min. og Eduardo da Silva efter 81 min.
CRICIÚMA: Luiz; Eduardo, Fábio Ferreira, Gualberto og Bruno Cortez; Rodrigo Souza, João Victor, Cleber Santana og Paulo Baier (Rafael Costa); Silvinho (Serginho) og Souza (Danilo Alves)
Træner: Wagner Lopes
FLAMENGO: Paulo Vicor; Léo Moura, Marcelo, Wallace og João Paulo; Cárceres, Canteros, Márcio Araújo (Lucas Mugni) og Nixon (Eduardo da Silva); Everton og Arthur (Gabriel)